Dubai, United Arab Emirates
W jesienne dni zawsze dobra jest pyszna zupa. Jeśli jest ona pyszna i aromatyczna nic nam więcej nie potrzeba. Dzisiejsza zupka taka właśnie jest dzięki upieczonym warzywom, które zyskały wykwintny aromat. Nie jest ona pracochłonna, czy skomplikowana wręcz przeciwnie. Myślę, że spodoba się Wam ten przepis i go wypróbujecie.
Ilość porcji: 6
Czas przygotowania: 10 min
Czas gotowania/pieczenia: 15 min + 50 min
Całkowity czas: 1h 15 min
Kalorie dla 1 porcji: 96 kcal
Trudność: łatwe
Kategoria: zupa,
3 czerwone papryki
5 pomidorów
1 cebula
3 duże ząbki czosnku
1 ½ l bulionu warzywnego
Olej
rzepakowy lub inny do skropienia warzyw
Sól do smaku
Pieprz do smaku
20 g płatki migdałów
If you want to use the photo it would also be good to check with the artist beforehand in case it is subject to copyright. Best wishes. Aaren Reggis Sela
All photos are taken by them personally from the very beginning, i.e. the products, the cooking process and the final photo of the dish, so I don’t know where this comment comes from ???